Publikasjoner

Pris kr. 300,-

Høvåg under okkupasjonen Krigen 1940-1945

Pris kr. 150,-

Høvåg Kirke – Arv fra fortiden – Nærvær i nåtiden – Gave til fremtiden av Vidar Corn Jessen.

Høvåg Kirke - Arv fra fortiden - Nærvær i nåtiden - Gave til fremtiden av Vidar Corn Jessen.

Pris kr. 200,-

Småskrift nr.1 av lærer Gjerulf Noddeland. I- Om skolevæsenet i Høvåg 1839-1932 (medvirkende Johannes Snemyr). II- Fra Krigsårene 1807-1814.

Pris kr. 000,-

Innholdsfortegnelse

Småskrift nr.2 av lærer Gjerulf Noddeland. I- Forlis og haverier i løpet av de siste 100 år. II- Høvåg gårder (del 1)-Innholdsfortegnelse

Småskrift nr.3 av lærer Gjerulf Noddeland. I- Høvåg gårder (del 2). II- Åkerøya. III- Om forulykkede loser. IV- Samferdsel.

Innholdsfortegnelse

Småskrift nr.3 av lærer Gjerulf Noddeland. I- Høvåg gårder (del 2). II- Åkerøya. III- Om forulykkede loser. IV- Samferdsel Innholdsfortegnelse

Småskrift nr.4 I- Kornbrekke sag av Knut Kornbrekke. II- Høvåg gårder (del-3) av Gjerulf Noddeland. III- Briggen Frithjof et gammelt sjømannsdikt.

Innholdsfortegnelse

Småskrift nr.4 I- Kornbrekke sag av Knut Kornbrekke. II- Høvåg gårder (del-3) av Gjerulf Noddeland. III- Briggen Frithjof et gammelt sjømannsdikt-Innholdsfortegnelse

Småskrift nr.5 I- Høvåg gårder (del 4) med Høvåg Kirke. II- Småstubber.

Innholdsfortegnelse

Småskrift nr.5 I- Høvåg gårder (del 4) med Høvåg Kirke. II- Småstubber - Innholdsfortegnelse

Småskrift nr.6 I- Høvågminner. II- Værmerker og småstubber. III- Skatter på 1700-tallet. IV- Brev til biskopen 1734. V- En historie fra Ulvøysund.

Småskrift nr.7 Om Randvig Gård.

Småskrift nr.7 Om Randvig Gård

Småskrift nr.8 I- Lina Isefjærs dagbok fra en sjøreise med barken – Hercules – i 1888. II- Høvågfiskere i USA av Øystein Nilssen

Småskrift nr.8 I- Lina Isefjærs dagbok fra en sjøreise med barken - Hercules - i 1888. II- Høvågfiskere i USA av Øystein Nilssen

Småskrift nr.9 Møller i Høvåg